РОБИ ВИЛИЈАМС ВО БЕЛГРАД (17.06.2015) 
„Спектакл на годината на Балканот“
Повеќе..
40 ГОДИНИ ПАРНИ ВАЉАК !!! 
16 МАЈ 2015 АРЕНА БОРИС ТРАЈКОВСКИ СКОПЈЕ
Повеќе..
ЛЕПА БРЕНА НА 20 ЈУНИ 2015 - КОНЦЕРТ ВО СКОПЈЕ!!!! 
Најголемата балканска пејачка, ѕвездата на поранешна Југославија, единствената Лепа Брена, во јуни со концерт во Скопје...
Повеќе..
МЕЃУНАРОДНИ ЛИНИИ 
Патувајте брзо и безбедно со Т.А. ПУТНИК - Гевгелија
Повеќе..

 

МЕЃУНАРОДНИ ЛИНИИ

Патувајте брзо и безбедно со Т.А. ПУТНИК - Гевгелија

Скопје - Дортмунд, МАКЕДОНИЈА СООБРАЌАЈ

Ден поаѓањеВреме поаѓањеВреме пристигнување Ден враќањеВреме поаѓањеВреме пристигнување
 секој Среда10:3015:00 секој Сабота10:3016:00
 секој Петок10:3015:00 секој Среда10:3016:00
 секој Сабота10:3015:00 секој Вторник10:3016:00
 секој Недела10:3015:00 секој Петок10:3016:00
 

        Ценовник 

 Почетна станицаКрајна станицаЕден правецПовратнаВалута
 КумановоМинхен56009900DEN
 СкопјеМинхен56009900DEN
 КумановоИнголштад56009900DEN
 СкопјеИнголштад56009900DEN
 КумановоУлм620011200DEN
 СкопјеУлм620011200DEN
 КумановоНирнберг590011200DEN
 СкопјеНирнберг590011200DEN
 КумановоШтудгард620011200DEN
 СкопјеШтудгард620011200DEN
 КумановоКарлсруе650011800DEN
 СкопјеКарлсруе650011800DEN
 КумановоМанхаим680012400DEN
 СкопјеМанхаим680012400DEN
 КумановоФранкфурт680012400DEN
 СкопјеФранкфурт680012400DEN
 КумановоКелн745013000DEN
 СкопјеКелн745013000DEN
 КумановоДиселдорф745013650DEN
 СкопјеДиселдорф745013650DEN
 КумановоДуисбург745013650DEN
 СкопјеДуисбург745013650DEN
 КумановоЕсен840013950DEN
 СкопјеЕсен840013950DEN
 КумановоДортмунд840013950DEN
 СкопјеДортмунд840013950DEN
 

 

Скопје - Солун, МАКЕДОНИЈА СООБРАЌАЈ

 

 Ден поаѓањеВреме поаѓањеВреме пристигнување Ден враќањеВреме поаѓањеВреме пристигнување
 секој Понеделник06:0010:30 секој Понеделник17:3022:00
 секој Понеделник17:0021:30 секој Понеделник08:3013:00
 секој Вторник06:0010:30 секој Вторник17:3022:00
 секој Вторник17:0021:30 секој Вторник08:3013:00
 секој Среда06:0010:30 секој Среда17:3022:00
 секој Среда17:0021:30 секој Среда08:3013:00
 секој Четврток06:0010:30 секој Четврток17:3022:00
 секој Четврток17:0021:30 секој Четврток08:3013:00
 секој Петок06:0010:30 секој Петок17:3022:00
 секој Петок17:0021:30 секој Петок08:3013:00
 секој Сабота06:0010:30 секој Сабота17:3022:00
 секој Сабота17:0021:30 секој Сабота08:3013:00
 секој Недела06:0010:30 секој Недела17:3022:00
 секој Недела17:0021:30 секој Недела08:3013:00
 

        Ценовник 

 Почетна станицаКрајна станицаЕден правецПовратнаВалута
 ГевгелијаСолун500820DEN
 НеготиноСолун630950DEN
 СкопјеСолун12301840DEN
 
 
Скопје - Белград, МАКЕДОНИЈА СООБРАЌАЈ

 Ден поаѓањеВреме поаѓањеВреме пристигнување Ден враќањеВреме поаѓањеВреме пристигнување
 секој Понеделник23:3006:00 секој Вторник17:3023:00
 секој Вторник23:3006:00 секој Среда17:3023:00
 секој Среда23:3006:00 секој Четврток17:3023:00
 секој Четврток23:3006:00 секој Петок17:3023:00
 секој Петок23:3006:00 секој Сабота17:3023:00
 секој Сабота23:3006:00 секој Недела17:3023:00
 секој Недела23:3006:00 секој Понеделник17:3023:00
 
        Ценовник 
 Почетна станицаКрајна станицаЕден правецПовратнаВалута
 СкопјеБелград14002240DEN
 
 
Скопје - Софија со калеја, МАКЕДОНИЈА СООБРАЌАЈ

 Ден поаѓањеВреме поаѓањеВреме пристигнување Ден враќањеВреме поаѓањеВреме пристигнување
 секој Понеделник07:0011:45 секој Вторник17:3022:10
 секој Понеделник17:3022:10 секој Вторник07:0012:40
 секој Понеделник23:5905:00 секој Вторник23:5905:00
 секој Вторник07:0011:45 секој Среда17:3022:10
 секој Вторник17:3022:10 секој Среда07:0012:40
 секој Вторник23:5905:00 секој Среда23:5905:00
 секој Среда07:0011:45 секој Четврток17:3022:10
 секој Среда17:3022:10 секој Четврток07:0012:40
 секој Среда23:5905:00 секој Четврток23:5905:00
 секој Четврток07:0011:45 секој Петок17:3022:10
 секој Четврток17:3022:10 секој Петок07:0012:40
 секој Четврток23:5905:00 секој Петок23:5905:00
 секој Петок07:0011:45 секој Сабота17:3022:10
 секој Петок17:3022:10 секој Сабота07:0012:40
 секој Петок23:5905:00 секој Сабота23:5905:00
 секој Сабота07:0011:45 секој Недела17:3022:10
 секој Сабота17:3022:10 секој Недела07:0012:40
 секој Сабота23:5905:00 секој Недела23:5905:00
 секој Недела07:0011:45 секој Понеделник17:3022:10
 секој Недела17:3022:10 секој Понеделник07:0012:40
 секој Недела23:5905:00 секој Понеделник23:5905:00
 
        Ценовник 
 Почетна станицаКрајна станицаЕден правецПовратнаВалута
 КумановоЌустендил9301550DEN
 СкопјеЌустендил9301550DEN
 КумановоСофија - Студ.9301680DEN
 КумановоСофија9901800DEN
 СкопјеСофија - Студ.9301680DEN
 СкопјеСофија9901800DEN